2015 Nytårskoncert med Caroline Henderson

Caroline_Henderson Press ONLY - PHOTO by Stephen Freiheit low.jpg

 

Rekordstort publikum til nytårskoncert

"Dømmer man efter klapsalverne, så var de rekordmange på stolerækkerne meget tilfredse med oplevelsen - og ikke mindst, at der i år var tilsat et drys diva til koncerten" skrev Dagbladet Ringkøbing Skjern efter en udsolgt koncert, hvor Orkester MidtVest og Caroline Henderson spillede for 1100 mennesker i Rofi-centret.

 

Se billedreportage fra koncerten på http://dagbladetringskjern.dk

 

Læs foromtale af koncerten herunder.

 

16.01.15 kl. 19.30         Holstebro Musikteater - klik her for billet

17.01.15 kl. 15.00         Rofi Centret, Ringkøbing - klik her for billet

24.01.15 kl. 14.00         Hanstholm Hallen - klik her for billet

 

For tredje år i træk leverer Orkester MidtVest et musikalsk festfyrværkeri, når dørene slås op til den traditionsrige nytårskoncert!

 

Glæd dig til en helt særlig koncertoplevelse! Orkestret åbner for skattekisten med festlige ouverturer og andre klassiske mesterværker og krydrer programmet med sange fra grænselandet mellem klassisk og jazz. Til sidstnævnte får orkestret hjælp af Caroline Henderson, der blandt andet vil synge klassikere som Somewhere over the Rainbow, Mack the Knife og Natural Woman samt smagsprøver fra hendes eget repertoire heriblandt hittet Made in Europe. Orkestret dirigeres af Peter Ettrup Larsen, der blandt andet er kendt fra tv-programmet Maestro. Sammen med et veloplagt symfoniorkester vil de to give publikum en uforglemmelig aften!

 

pel_a109.jpg


« Tilbage