2017 Nytårskoncert med Julie Berthelsen og Martin Brygmann

Julie2red.jpg

Julie Berthelsen og Martin Brygmann i

unik NYTÅRSKONCERT med stort symfoniorkester!

Orkester MidtVest

med dirigent Martin Åkerwall

 

13.01.17      Kl. 19.00      Arena Midt, Kjellerup - Køb billet her

14.01.17      Kl. 15.00      Rofi Centret, Ringkøbing - Køb billet her

15.01.17      Kl. 15.00      Holstebro Musikteater - Køb billet her

21.01.17      Kl. 14.00      Hanstholm Hallen - Køb billet her

 

Berthelsen og Brygmann

brygmann1red.jpg

Orkester MidtVest giver i år en helt unik nytårskoncert! Som solister medvirker Julie Berthelsen og Martin Brygmann - et makkerpar, der er garant for både medrivende musikalske oplevelser og et godt grin! Julie kendes som en vidunderlig sanger og sangskriver, der har udgivet album på både dansk og engelsk og haft flere sange på toppen af hitlisterne bl.a. "Every little part of me" og "It's a Winderful feeling". Martin Brygman er kendt som sanger, komponist og eminent sjov skuespiller. Han har leveret at hav af hits til filmscenen heriblandt sangene "Vent på mig" og "Jesus og Josefine" - sidstnævnte sang han i øvrigt som duet med Julie Berthelsen. Martin Brygman medvirker ikke blot som sanger, men også som konferencier.

 

Orkester MidtVest går til filmen

Der findes filmmusik i alle genrer, men et fællestræk er, at filmmusik skal understøtte filmens historie, og derfor er denne musik ofte enten episk, stemningsmættet eller fængende og billedskabende på andre måder. Koncerten byder på original filmmusik som John Williams' berømte Star Wars tema og Ennio Morricones smukke "Gabriel's oboe" (fra filmen The

Mission). Den byder også på klassikere anvendt i film såsom Brahm's Ungarsk Dans no. 5 fra Chaplin's film Dikatoren. Naturligvis bliver der også sange fra film fremført af de to solister som f.eks. Adele's megahit "Skyfall" fra James Bond-filmen af samme navn. Dette suppleres af andre nøje udvalgte sange og "nytårsværker", der danner basis for en unik koncert. En koncert, som giver mulighed for at høre filmmusik spillet live af et stort symfoniorkester - med to skønne, sjove og velsyngende personligheder i front i form af Berthelsen og Brygmann!

 

trappesjov1_r.jpg

 

 


« Tilbage