Nytår 2018 INFO-side

INFO-side for deltagende musikere i nytårskoncertrækken 2018

 

Påklædning ved koncerterne

Damer: Sort, gerne med farvet tørklæde eller lignende

Herrer: Sort jakkesæt, hvid skjorte, kulørt slips

 

Bustransport

Afgang fra P-pladsen ved Holstebro Musikskole


Fre 12.01.18 Afgang 16.30      hjemkomst ca. 23.15
Lør 13.01.18 Afgang 12.15      hjemkomst ca. 18.30
Søn 14.01.18 Afgang 11.00      hjemkomst ca. 18.30

Søn 21.01.18  Der er ingen bustransport. Alle finder selv til Musikteatret Holstebro.

 

Sørg for at være på P-pladsen i god tid! Der er ingen der holder styr på, hvem der skal med, så bussen venter ikke på nogen. Skulle der opstå noget uforudset, så ring til Niels Bastrup på 22306494.

 

Program og noder

Se program i menuen til venstre. Programmet er nu færdigt. Noden til Strauss' Unter Donner und Blitz lægges i dropbox 18. dec. (udleveres til strygerne ved strygerprøven) og Puccinis Nessun Dorma, som er i restordre fra trykkeriet, lægges i så snart den kommer, og I får besked pr mail.

 

Link til noder er sendt ud på mail til de forskellige grupper. Kontakt undertegnede, hvis du skulle mangle linket.

 

Spring

Der er spring i tre af stykkerne, hvilket vil sige, at der springes passager over i stykket. Sørg for at skrive det ind i noden og anvend disse spring, når du øver dem:

 

Wienerblut: Der spilles fra "Tempo de valse" takt 41. Desuden spilles nr. 3 og nr. 4 ikke. / Play only from "Tempo di valse" measure 41. Nr. 3 and 4 are omitted.

 

Kejservals:

  • Ingen gentagelse af nr. 2. / No. 2 is not repeated

  • Nr. 4 spilles ikke. / Nr. 4 is omitted

  • Coda: Takt 1-24 og takt 133-167 spilles ikke. / Coda: Measure 1-24 and measure 133-167 are omitted.

An der schönen blauen Donau: Nr. 3 og Coda II spilles ikke / Nr. 3 and Coda II are omitted.

 

Playliste

Der ligger en playliste på Orkester MidtVests Youtube-kanal med stykkerne på programmet - se link nedenfor. Vær opmærksom på, at versionen på Youtube og den udgive vi har noder til måske ikke er helt den samme. I stykker med spring vil der selvsagt også være forskelle. https://www.youtube.com/watch?v=LAVvBF7m260&list=PLrA_WGCN84Gw8jrYDY_guz2jk-iOt8SA9

 

Billetter til koncerterne

OBS: Deadline for bestilling til Viborg og Hanstholm var den 7. januar. Det er derfor ikke længere muligt at bestille billetter med rabat til disse koncerter. Der henvises til alm. billetsalg - se https://www.facebook.com/pg/orkestermidtvest/events/?ref=page_internal


Der kan købes billetter med rabat til jeres familiemedlemmer til koncerterne i Hanstholm, Viborg og Holstebro, men ikke Ringkøbing.

 

Billetter til Holstebro koster 95 kr. og købes via dette link: http://www.musikteatret.dk/program/nytaarskoncert-2018/#redeemcampaign/familie

Linket må naturligvis ikke videreformidles til udenforstående.

 

OBS: Der tages forbehold for, at billetterne kan blive udsolgt. I dette tilfælde returneres pengene naturligvis.

 

Overnatning

Der vil være mulighed for at overnatte på Orkesterefterskolen 5.-6. jan. (for alle) samt i perioden 10.-15. jan (for de der ikke bor i Holstebro). Orkesterefterskolen stiller lokaler til rådighed for en beskeden pris, og Orkester MidtVest dækker denne udgift, så det er gratis for den enkelte inkl. morgenmad. Øvrige måltider må man selv sørge for. Man skal selv medbringe sengelinned/sovepose og håndklæde.

 

Overnatning kræver tilmelding, og det gøres på flg. link https://goo.gl/forms/nzRrYNdI8klkmLjd2

Tilmeldingsfrist: 1. januar 2018.

 

OBS: Hvis man tilmelder sig overnatning, men ikke møder op eller ikke melder fra til det senest 48 timer før pr mail til mig, vil man blive opkrævet 75 kr. pr. nat.

 

 

Mvh. Niels Bastrup

niels@omv.dk


« Tilbage