MiVU forår 2018

trompeter_r.jpg

 

MiVU er en fantastisk mulighed for at spille i orkester med andre unge, som interesserer sig for klassisk musik. MiVU står for MidtVestjysk Ungdomssymfoniorkester og består af musikere i alderen ca. 12-20 år.

 

Orkesterstævne til foråret 2018 med dirigent Ole Faurschou
Vi er glade for at kunne løfte sløret for MiVUs spændende forårårssæson! MiVU skal give koncert 4. marts 2018 i DRs koncerthus, og forinden samles orkestret til to weekender med masser af musik! Det foregår 3.-4. feb. og 24.-25. februar på Orkesterefterskolen i Holstebro, og der holdes prøver i Orkestersalen, som er nabo til efterskolen. Vi bliver indlogeret i efterskolens gæstehuse og spiser vores måltider i efterskolens spisesal, så der er virkelig gode rammer om både prøver og det sociale.

 

Den 25. marts afsluttes weekenden med en koncert i Holstebro. Den 4. marts gentages koncerten så i København. Der arrangeres fælles bustransport.

 

Samarbejde med Orkesterefterskolen og Talentlinjerne i MidtVest

Det hele arrangeres i samarbejde med Orkesterefterskolen, og MiVU og efterskolens orkester slår sig sammen ved både prøveweekender og koncerter til ét stort fælles orkester. Den første weekend arrangeres desuden i samarbejde med Talentlinjerne i MidtVest, hvor MiVUs orkesterweekend 3.-4. februar udgør "Talentcampen" for talentelever på de klassiske orkesterinstrumenter.

 

Denne side er under opdatering, og der kommer snarest mere information ud om projektet, tilmelding mm.

 

Hør optagelser med MiVU

Ved koncerten i DRs koncertsal i marts '15 spillede MiVU bl.a. temaet fra Schindlers Liste af John Williams, Faures Pavane og Orientalsk Festmarch af Carl Nielsen. KLIK HER for at høre nogle af stykkerne og se nodeeksempler.

 

MiVUs Facebookgruppe kan du også se videor og holde dig opdateret med orkestrets aktiviteter.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte

 

Koordinator Palle Kjeldgaard, pakj@viborg.dk, 93598014.
Orkesterchef Niels Bastrup, niels@omv.dk, tlf. 22306494

 

 
« Tilbage