Landsdelens kor synger med landsdelens orkester

Ikke færre end 200 sangere fra Midt- og Vestjylland synger dansk, når Orkester MidtVest i den kommende uge giver koncerter i Herning og Holstebro. Sangere fra fem ambitiøse kor i landsdelen skaber stor klang sammen med professionelle solister.

Som det fremgår af pressemeddelelsen nedenfor, giver koncerten de målbevidste kor og sangere en mulighed for at arbejde sammen i det store format med professionelle kræfter og dermed tilføre arbejdet ny energi.

Orkester MidtVest har eksisteret siden 1994. Det virker i den vestlige del af Region Midtjylland og består af en blanding af professionelle musikere, de dygtigste amatørmusikere og de bedste elever på Musikalsk Grundkursus, OrkesterEfterskolen m.fl.

Foto vedlagt af et af de medvirkende kor - MidtVest Pigekor.

Der er prøver på koncerterne fredag den 23. oktober kl. 18-22 (kun orkester) på VUC i Herning og samme sted lørdag den 24. oktober kl. 12-16. Den sidste prøve foregår i Herning Kongrescenter søndag den 25. oktober kl. 10-14.

Orkester MidtVest med koncerten "Den Danske Sang" med MidtVest Pigekor, Den Totale Dekadence, Herning Korforening, Mejdal Koret og Vocal Pleasure og solisterne Laura Flensted Jensen, Jakob Næslund Madsen og Hans Dueholm præsenteres i
- Herning Kongrescenter søndag den 25. oktober kl. 16.00
- Musikteatret Holstebro mandag den 26. oktober kl. 19.30

Yderligere oplysninger kan indhentes hos
- Orkester MidtVests kunstneriske leder, Flemming Vistisen, tlf. 23 32 50 43

 

Download PDF

 

MidtVest Pigekor-rev.jpg


« Tilbage