Spil med!

 

Denne side er for dig der er interesseret i at spille med i OMV eller MiVU, men ikke har spillet med før og/eller ikke har kendskab til et konkret projekt, der er åbent for tilmelding.

 

Læs mere herunder og udfyld formular nederst, hvis du gerne vil kontaktes vedrørende konkrete projekter. Dog hvis du ved, at det er MiVU du vil tilmelde dig (og hvis der er åbent for tilmeldinger), så klik på linket øverst på denne side. 

Hvis du tidligere har spillet med i OMV og vil orientere dig om kommende projekter, så se OMV intra.

Nytårskoncert (25).JPG

 

MiVU

MiVU er for børn og unge i alderen ca. 12-20 år. De fleste er elever på en musikskole i

Midt- og Vestjylland. Musikskolernes talentlinjeelever udgør en vigtig bestanddel af MiVUs besætning. Snak evt. med din musikskolelærer, om MiVU kunne være noget for dig!

 

Hvis er interesseret i at høre mere om MiVU kan du udfylde nedenstående formular med navn, instr. mm. Så vil du blive kontaktet. Du kan også ringe eller skrive til koordinator for MiVU, Trine Jensen-Gadegaard, tlf. 29 703 701, mivu@omv.dk. Hvis du gerne vil tilmelde dig sæson MiVU 2015/16, så klik her.

 

 

Orkester MidtVest Nytårskoncert26.JPG

Orkester MidtVest

Dygtige amatører kan spille med i Orkester MidtVest sammen med MGK-elever og andre musikskoleelever der nærmer sig MGK-niveau. Uddannede musikere medvirker som medspillende instruktører.

 

Interesserede bedes kontakte orkesterchef Niels Bastrup på tlf. 22306494, niels@omv.dk eller udfylde nedenstående formular med navn, instr. mm. Herefter vil du blive kontaktet.


Hvilke instrumenter spiller med i orkestret?

Orkestrene indeholder følgende instrumenter:

Træblæsere: Fløjte, obo, klarinet og fagot.

Messingblæsere: Horn, trompet, trombone og tuba.

Pauker og slagtøj af forskellig slag

Strygere: Violin, bratch, cello og kontrabas.

Harpe

 

Du er velkommen til at henvende dig uanset hvilket instrument, du spiller. Orkestret besættes fra projekt til projekt, så man forpligter sig kun på en koncertrække af gangen.

 

 


« Tilbage