Nytårskoncert

  • Dato12. januar 2020
  • Tidspunkt14:00
  • StedHanstholm-Hallerne
  • Pris245 kr.
  • ArrangørBorgerforeningen i Hanstholm, Thisted Musikskole, Hanstholm Friskole, Lions Club Hanstholm Teutonia og Hanstholm Rotaryklub

Nytårskoncert med Susanne Elmark og Adam Simonsen
Hun turnerer til de store teatre i Buenos Aries og Berlin, men til januar kommer en af Danmarks bedste sopraner til Thy! Susanne Elmark er efterspurgt på alverdens operascener for sin formidable stemmepragt og sin fantastiske udstråling. Hun synger med imponerende kraft de store arier af Verdi og Puccini såvel som de smægtende melodier af valsekongerne Strauss og Lehar – alt sammen noget, som kan opleves live ved nytårskoncerten 2020 i Hanstholm!

På scenen får hun selskab af skuespiller, radio/tv-vært og klarinettist Adam Simonsen. Adam har lavet 120 programmer for DR P2 og P1 – blandt andet det populære “P2 All Stars”. Han har været dommer i flere omgange i DR TV programmet ” Spil for Livet ” samt været medvirkende i “Den klassiske Musikquiz “. I 2015 var han vært ved den store P2 pris-uddeling i DR’s koncertsal. Adam vil med indlevelse, humor og masser af musikererfaring guide publikum gennem koncertens program.

Orkester MidtVest akkompagnerer og spiller desuden instrumentale stykker – alt sammen under kyndig ledelse af dirigent Ole Faurschou.

Glæd dig til en festlig nytårskoncert!

Medvirkende
Susanne Elmark, sopran
Adam Simonsen, konferencier
Roberto Sarno, soloviolinist og koncertmester
Ole Faurschou, dirigent
Orkester MidtVest

Pris og billetter 
Billetter á 245 kr. kan købes hos
Sparekassen Thy, Bytorvet 32, Hanstholm Centeret, Hanstholm
EDC Jørgen Gravesen, Storegade 22-24, Thisted
www.thyevent.dk (+ gebyr)