Orkester MidtVest Nytårskoncerten

Nytårskoncerten, Musikteatret

  • Dato8. januar 2023
  • Tidspunkt15:00
  • StedMusikteatret Holstebro
  • Pris195 - 305 kr.

Orkester MidtVest har gennem en årrække skabt en tradition med populære nytårskoncerter, og i det nye år bliver ingen undtagelse. Det bliver med ingen ringere end Kaya Brüel som solist og Søren Dahl som konferencier.

Kaya Brüel synger en række af de bedste danske sange fra film og TV, som tager os med en tur ned ad mindernes allé. Sange som ”Glemmer du, så husker jeg”, ”Jeg sætter min hat som jeg vil” og mange flere – af blandt andre Kaj Normann Andersen og Bent Fabricius-Bjerre.Kaya Brüel fejrede i 2021 sit 30-års jubilæum, idet hun udgav sit debutalbum ”Kaya” i 1991. Hun har siden holdt sig aktuel som både skuespiller og jazz- og popsanger med mere end 10 soloalbums bag sig. Senest har hun sunget fællessang med hele Danmark i DRs populære program ”Morgensang”.

Søren Dahl er vært på et af Danmarks allermest populære radioprogrammer Café Hack – nu Dahl på Hack. Han har i en vidtfavnende karriere optrådt som pianist, skuespiller, entertainer og samtale-ekspert med en lang række af landets store musikere og andre personligheder.Søren Dahl er oprindelig fra Thisted og er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Det musikalske bagtæppe leveres af Orkester MidtVest, der også garnerer programmet med festlig orkestermusik af Lumbye, Strauss’erne m.fl. Orkestret dirigeres af Ole Faurschou, og Søren Dahl guider med vid og humor det feststemte publikum gennem koncertens mange spændende sange og orkesterstykker.

BESTIL BILLETTER HER.