Orkester MidtVest Nytårskoncerten Marie Carmen Koppel Phillip Faber

Nytårskoncerten, Viborg Katedralskole

  • Dato21. januar 2024
  • Tidspunkt15:00
  • StedViborg Katedralskole
  • PrisBilletlink kommer snart

Orkester MidtVest har gennem en årrække skabt en tradition med populære nytårskoncerter, og i det nye år bliver der ingen undtagelse. Orkesteret er glade for at kunne præsentere Marie Carmen Koppel som solist og Phillip Faber som konferencier og dirigent. 

Marie Carmen Koppel er kendt for sin store stemmepragt, der med intensitet og nærvær giver liv til gospel og soul, samt hendes egne meget personlige sange. Med en imponerende karriere, der inkluderer projekter og bands som ‘Carmens kapel’, ‘Moonjam’, optræden i Dansk Melodi Grand Prix i 2009 og adskillige tv optrædener i programmer som ‘Meryerheim’, ‘Ulvetimen’ og ‘Elevatoren’.

Phillip Faber er en af Danmarks fremmeste dirigenter og musikalske personligheder. Mange i Danmark kender Phillip Faber fra TV’s fællessangsudsendelser under nedlukningen eller som vært i programmer som Den Klassiske Musikquiz på DR2.

Men først og fremmest er han dirigent og komponist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Han bevæger sig som dirigent mellem den nyskrevne partiturmusik og det udadvendt velkendte, som komponist mellem det nordisk enkle og det komplekse, og som formidler mellem det lune og det lærerige.

Det musikalske bagtæppe leveres af Orkester MidtVest, der også garnerer programmet med festlig orkestermusik, samt numre fra Marie’s kerne repertoire. Orkesteret består af unge talenter, amatører og professionelle fra midtvest området. Vi glæder os til at møde det nye år med festlig musik og god stemning!