Nytårskoncerten 2021 er aflyst

  • Dato1. januar 2021
  • Tidspunkt00:00
  • PrisUdgået

Nytårskoncerterne i 2021 er aflyst

I starten af oktober gennemførte Orkester MidtVest en vellykket koncertrække – med håndsprit, afstand og alle relevante Corona-hensyn.

I starten af november skulle billetsalget til nytårskoncertrækken være gået i gang, men stigende smittetal og løbende stramninger af restriktioner har betydet, at vi ikke kan gennemføre koncertrækken, hvilket er brandærgerligt.

Vi har opbygget en fantastisk tradition med nogle meget populære nytårskoncerter, men virkeligheden er den, at forholdene er blevet for vanskelige til at koncerterne kan gennemføres. Vigtige samarbejdspartnere har måttet melde fra pga. corona-situationen og tilbage står vi med et projekt, som er alt for usikkert både økonomisk og med hensyn til risikoen for smittespredning. Vi er rigtig kede af det, men vi synes, det er det eneste rigtige at gøre på nuværende tidspunkt.

Koncerterne skulle have fundet sted i Hanstholm, Ringkøbing og Holstebro med Kaya Brüel og Troels Lyby som solister og Ole Faurschou som dirigent.

Vi er lige nu i dialog med alle involverede parter i håb om, at samarbejdet kan udskydes et år, så vi kan afholde de planlagte koncerter i januar 2022 med de samme medvirkende.

Orkester MidtVest består af unge talenter, dygtige fritidsmusikere samt professionelle, og dets nytårskoncerter plejer at trække fulde huse.