MiVU chefdirigent

Christian Hørbov-Meier

 

MiVUs chefdirigent hedder Christian Hørbov-Meier. Christian er en dygtig og erfaren dirigent, som har dirigeret et utal af koncerter i mange forskellige sammenhænge. Han har igennem en årrække været dirigent for FAUST (det nuværende CNUS – Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester) og ved ”Opera ved Fjorden” i Skive. Han har dirigeret professionelle orkestre, bl.a. Radom Chamber Orchestra i Polen, og han er p.t. dirigent for Silkeborg Kammerorkester, Orkesterefterskolens Symfoniorkester – og så er han ikke mindst chefdirigent for MiVU, hvor han med sin store musikalitet har været med til at udvikle orkestret betydeligt siden ankomst i 2018.

Christians tilgang til musikken er at skabe begejstring og spilleglæde samt at bidrage til, at orkestret og den enkelte musikere udvikler sig mest muligt.

”Musik skal ikke være perfekt – det skal være levende!”
– Christian Hørbov-Meier

Christian er uddannet dirigent med både en master og en post master fra Shenandoah University i USA, og han er også uddannet violinist ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Læs mere på Christians hjemmeside www.hoerbov-meier.com

Kom til koncert

Følg med i de kommende koncerter og oplev Orkester MidtVest.

Kort om os

Orkester MidtVest er symfoniorkester for hele Midt- og Vestjylland og består af både professionelle musikere og spirende talenter.

Vores opgave er at fremme talentudviklingen og udbrede glæden ved klassisk musik til et stadig større publikum.

Kontakt

Orkester MidtVest
c/o Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16
7500 Holstebro

Orkesterchef
Anna Jalving
Tlf. 20132316
Mail orkestermidtvest@gmail.com

 

CVR 39906341
Konto 7600 - 1538966